U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!

Mesotherapie

Mesotherapie

Heeft u last van een grauwe huid met rimpels en mist u de jeugdige uitstraling van vroeger? Wilt u iets doen tegen de veroudering van uw huid maar dan wel met natuurlijke producten vol vitaminen en mineralen? Dan is Mesotherapie zeker een oplossing!

 Wat is Mesotherapie? 

Dit is één van de cosmetische behandelingen tegen de veroudering van de huid, haaruitval en een huid die grauw van kleur is. Door in een aantal behandelingen de werkende stoffen zoals vitaminen, mineralen  en hyarulonzuur direct op de benodigde plaatsen in te brengen is deze therapie zeer doeltreffend en is het resultaat snel zichtbaar en voelbaar. De huid wordt elastischer, steviger en krijgt weer een heldere gezonde teint. Tevens zorgt Mesotherapie voor het vervagen van diepe rimpels en het minder zichtbaar worden van littekens. De huid krijgt als het ware een meer vitale en jeugdigere uitstraling.

Aanbod Esthetisch Centrum Tilburg

Bij Esthetisch Centrum Tilburg wordt Mesotherapie aangeboden in 3 soorten behandelmethodes waarin gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken.

  • Mesogun – met naalden
  • Meso apparaat – zonder naalden
  • Meso roller – zonder naalden

Afhankelijk van de te behandelen probleemzone zal de beste techniek worden toegepast.

Hoe werkt de Mesotherapie methode?

De behandeling zorgt ervoor dat het stofwisseling proces in de huid geactiveerd wordt en de bloedcirculatie weer op gang komt waardoor afvalstoffen op een eenvoudigere wijze kunnen worden afgevoerd. De behandeling kan het beste in een zo vroeg mogelijk stadium plaatsvinden. Vanaf een jaar of 35 is een richtlijn waardoor de beste effecten en resultaten behaald kunnen worden. Voor het allerbeste resultaat dient de mesotherapie behandeling , zeker het eerste jaar, om de 6 weken te worden herhaald..

Doeltreffende resultaten

Door deze doeltreffende anti-aging methode waarbij gebruik wordt gemaakt van plantaardige stoffen zie je de mooiste resultaten. Mesotherapie is een zeer populaire methode om weer een jonge frisse huid te verkrijgen en weer te stralen. Zo werkt dit erg goed bij een vale grauwe huid bij rokers en andere soorten slechte condities van een huid.

Is dit wat voor mij?

Indien uw interesse gewekt is en u herkend iets in de genoemde condities zoals eerder genoemd , neem dan gerust eens contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. U kunt een afspraak maken per telefoon of direct online