U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Heeft u last van vervelende beharing op plekken waar u dat niet wilt? Storende haartjes op het gezicht bijvoorbeeld? Dan is de behandeling elektrisch epileren bij Esthetisch Centrum Tilburg de oplossing waar u naar op zoek bent! Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u met de juiste behandeling en verzorging afhelpen van storende haren. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Wat is elektrisch epileren?

In deze haar verwijderende behandeling worden de haren één voor één met elektrische stroom verwijderd. Een dun naaldje geeft via de haarfollikel een stroomstootje langs het haartje. Hierdoor zal het haartje loslaten waardoor deze eenvoudig met een pincet weggehaald kan worden.

2 methodes van elektrisch epileren

Esthetisch Centrum Tilburg hanteert 2 methodes in het elektrisch epileren van beharing. Diathermie en de Blendmethode. Bij beide methodes word het haarzakje verwarmd waarna de haar loslaat en de haarfolikel wordt vernietigd. Alleen wordt er bij Diathermie alleen gewerkt met een hoogfrequente wisselstroom terwijl bij de blendmethode ook gelijkstroom aan te pas komt. Hierdoor is het proces van de blendmethode wat sneller waardoor er met een wat lagere stroom sterkte gewerkt kan worden. De medewerkers van Esthetisch Centrum Tilburg bepalen per persoon en per situatie welke behandelmethode het beste is op dat moment. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid beharing, de beharingdichtheid en de probleem zones. Op basis van deze factoren kan een behandelmethode worden gekozen die de beste resultaten zal boeken.

Is elektrische epilatie wat voor mij?

Elektrische epilatie is niet zomaar gedaan. Sterker nog er moet rekening worden gehouden met een behandeling van enkele maanden tot soms wel een jaar. De behandeling is niet geheel pijnloos en het resultaat kan wat langer op zich laten wachten. Maar het resultaat komt wel! Voor veel mensen is het proces van elektrisch epileren het dubbel en dwars waard omdat men echt afkomt van die vervelende beharing. Dit verbetert de kwaliteit van het leven van veel mensen waardoor men weer kan genieten en er meer positieve aandacht voor het uiterlijk zal zijn.

Ons advies na de behandeling

Wij adviseren dat de eerste 48 uur na de behandeling de zon/zonnebank vermeden moet worden, dit i.v.m. de kans op het ontstaan van vlekjes.

Vraag naar vergoeding door uw verzekeraar.

Maak uw vrijblijvende afspraak per telefoon of direct online.