U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!

Oolaboo

Oolaboo supplementen

Oolaboo is een cosmetica lijn ontstaan in Nederland. Oolaboo is een cometica merk die voor zowel buitenkant als binnenkant effect heeft. Oolaboo is een uniek merk die producten aanbied voor elke huidtype en is samen gesteld op natuurlijke basis en bevat geen schadelijke stoffen in welk product van Oolaboo dan ook.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

De voedingssupplementen van Oolaboo dagelijkse hoeveelheid vitamines die het lichaam dient binnen te krijgen, de voedingssupplementen werken voor zowel uiterlijk als innerlijk met overdracht op de geest om uw zelf weer tot rust te brengen en u weer fit de dag door kan, de voedingssupplementen zijn er voor verschillende huidtype’s en verschillende eigenschappen . U heeft de keuze uit diverse voedingssupplementen, waaronder:

- De Truffle indulgence, aanbevolen voor 40 jaar en ouder, Beschermt u maximaal tegen beschadiging door UV-straling, dé oorzaak van huid-veroudering en bevat maar liefst 30 capsules.

- De Ageless anti-aging nutrition, Dit Vertraagt het verouderingsproces van de huid (minder rimpelvorming), Ondersteunt het herstel van de beschadigde huid en verbetert de elasticiteit van de huid. En is te adviseren voor personen voor personen boven de 30 jaar Alle voedingssupplementen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen.

OOLABOO ASSORTIMENT

Het Oolaboo assortiment binnen onze webshop zijn er in diverse soorten en voor verschillende ‘klachten’ zo bieden wij Oolaboo producten die u kunt uitsmeren voor op uw gezicht als voor u hele lichaam, en bieden wij de supplementen die u kunt innemen als capsule of in uw thee.