U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Voor 15:00 besteld? Morgen in huis!

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging producten voor elk type huid, ook hebben wij huidverjongingsproducten en hoeft u dus nooit meer verder te zoeken.
Wij hebben gezichtsverzorging voor droge, vochtarme, vette, normale, rijpere en de gevoelige huid van het gezicht en geven hier ook uitgebreid advies voor.
Wij staan achter onze producten en hebben voldoende kennis en kunde in huis om u optimaal te adviseren over bepaalde gezichtsverzorging producten binnen ons assortiment.

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging als cadeau!

Ook zijn onze Gezichtsverzorging artikelen ideaal om als cadeau te geven aan vrienden en of familie, onze Gezichtsverzorging producten worden netjes verpakt in een doos en zo binnen 24 uur geleverd. koop vandaag nog voor uw zelf of als cadeau.

Heeft u vragen over bepaalde producten of wilt u deskundig advies dan kunt u ook contact opnemen of kom gezellig langs voor een demonstratie of advies, wij staat garant voor uw vragen en opmerkingen.
Ook doen wij aan Gezichtsbehandelingen in de salon, en kunt u meer behandelingen direct laten uitvoeren indien dit gewenst is.